SolarMagic luftsolfanger kan både holde din vogn kølig om sommeren og tør om vinteren.

Slut med fugtige og klamme campingvogne og autocampere. SolarMagic solfangeren kan affugte og ventilere din vogn helt gratis med ren solenergi.

Alle, der ejer en campingvogn eller en autocamper, kender til den fugtige og indelukkede luft, der trods dages almindelig udluftning, har svært ved at forsvinde, ligesom man kender oplevelsen af at komme ind i sin vogn om sommeren hvor temperaturen nærmer sig de 45 grader. Begge dele kan SolarMagic afhjælpe, og så er det helt gratis i drift.

SolarMagic model M25 (CampVent) er udviklet til at holde vognen tør og lugtfri. Den kan installeres i vognen helt uden brug af værktøj, og der skal hverken sættes skruer i vognen eller bores huller. Installationen klares på få minutter.

SolarMagic model M20 (CampVent Klima)  er udviklet til både at holde vognen tør og lugt fri om vinteren, men også til at køle vognen om sommeren. Installation af dette system kræver dog lidt håndværksmæssige færdigheder – men ikke mere end at en “gør det selv” mand vil kunne klare opgaven.

Begge systemer udmærker sig ved at have en meget høj ydelse målt i luftmængde. Systemerne giver op til 120 m3 tør frisk luft i timen, hvilket svarer til at en almindelig campingvogn eller autocamper vil få alt luften udskiftet på ca. 10 minutter.

Gitte og Mogens Hedegaard, fra Hadsten, fik et system monteret på deres campingvogn (en Burstner fra 2002) i det tidlige forår 2008.

Mogens fortæller: Svigerfars campingvogn (en Munsterland årgang 2000) har stået på samme plads ved siden af Burstner ́en  med SolarMagic systemet – og ”vores campingvogn var helt fri for mug og den ulækre og klamme lugt. Svigerfars derimod havde mug langs alle kanter i loftet og på toilettet. Det var så dejligt at kunne åbne op for vognen og bare opleve at den lugtede ligeså frisk og ren, som da vi gjorde den i stand i efteråret” fortæller Gitte Hedegaard. Hun slutter, ”en yderligere fordel, på lidt længere sigt, er at hynder og gardiner jo også vil holde meget længere; de plejer ellers at lugte jordslået et godt stykke ind på sommeren. Pengene til SolarMagic systemet, er givet godt ud

SolarMagic affugtnings– og kølesystem til campingvogne er udviklet efter flere års arbejde indenfor branchen med luftsolvarme.

Her kan du hente brochurerblade, vejledninger m.v.: