Når solen skinner, er der både varme og strøm tilgængelig fra solens stråler. Det passer perfekt til affugtning og ventilation af sommerhuset, da det lige netop er de to ting der er brug for. Varmen vil få fugten frigivet, og strømmen vil trække en lille blæser, der blæser tør, frisk og letopvarmet luft ind i huset, hvorved den gamle og fugtige luft bliver presset ud af huset. Systemet udnytter den gratis varme og energi der er til rådighed i forvejen, så det koster ikke en krone i driftsomkostninger, og så er det oven i købet både billig i anskaffelse og meget diskret på huset. Der er her tale om billig luftsolvarme da du for få kroner, kan etablerer en billig luftsolfanger på dit hus.

Systemet kan monteres på sommerhuset enten på en sydvendt væg eller på en sydvendt tagflade.  Hvis du ikke kan få anlægget placeret sydvendt, så kontakt mig da der også kan være andre muligheder. Ring 60 23 12 00 og få en grundig vejledning – helt gratis.

Du skal ikke som tidligere montere dyre solfangere på husets tag eller væg, men blot udnytte de muligheder der er i forvejen.

Systemet kalder vi for SolarMagic, fordi det har en magisk effekt på husets indeklima. Systemet kan du let selv monterer, da det blot kræver en sav og en skruetrækker, og så lidt fingersnilde. Hvis du ikke selv vil monterer det, så har vi professionelle montører og forhandlere over hele landet, der ved alt om luftsolvarmeluftsolfangere og indeklima i almindelighed.