LUFTSOLFANGER – EFFEKTIV AFFUGTNING OG BEDRE INDEKLIMA

Jørgen Mikkelsen, Vibevej 3, 9440 Åbybro, har et sommerhus i Blokhus på Aalborgvej 43.

Tlf. 98242528 Mobil 31136491

Jørgen ringede til SolarTronic en dag i juli. Han forklarede i telefonen, at han havde fået installeret et SolarMagic model M70 anlæg i sit sommerhus i Blokhus. Han forklarede videre, at han var pensioneret forretningsmand, og gennem sit virke som så, vidste han, at kunder som oftest ringede når de var utilfredse.

Han var ikke utilfreds, men tværtimod meget tilfreds med sit SolarMagic anlæg. Han syntes derfor, at han ville ringe og fortælle det til producenten. Han så første gang systemet på HjallerupMarked, hvor det blev demonstreret. SolarMagic forhandleren Jens Christian, fra Vodskov installerede umiddelbart efter anlægget i Jørgens sommerhus. Anlægget blev tag monteret i husets tegltag.

Allerede efter en uge kunne Jørgen tydelig mærke at der var blevet et meget bedre indeklima i huset. Blot der var en smule sol på himlen kom der masser af tør, frisk og let opvarmet luft ind i huset. Jørgen var også vældig tilfreds med, at der ikke skulle bores hul i taget, eller sidde en stor solfanger og “skæmme” husets udseende.Jørgen havde allerede bestilt endnu et anlæg til helårshuset.Interesserede må gerne ringe til Jørgen, hvis der er spørgsmål til produktet eller effekten af anlægget, ligesom han gerne viser huset og anlægget frem.

 

Ejler Jeppesen, Bellisvej 12, 6950 Ringkøbing.

Tlf. 97335330 Mobil. 23627541

Fik i foråret installeret et SolarMagic model M70 tag i sit sommerhus på Røllikevej 189, 6990 Ulfborg.

Anlægget blev monteret i loft med etablering af “undertag” Efter at have afprøvet systemet hen over efteråret ringede Ejler og gav udtryk for at han var meget tilfreds med systemet. Der var helt klart blevet et meget bedre og tørrer indeklima i huset. Hans naboer var “misundelige” på hans system.

Flere af dem havde en traditionel luftsolfanger på sommerhuset, men efter at de havde set Ejlers system, var der enighed om at det var sagen, da det ud over at være meget effektivt, også var både billigere og meget mere diskret end den traditionelle luftsolfanger som de havde monteret på deres huse. Ejler står gerne til rådighed, hvis der er spørgsmål til systemet.