Fritidshus i H.F. Charlottehøj

Fritidshus i H.F. Charlottehøj har fået installeret et SolarMagic anlæg model M70 i hus på 40 m2 og med tagpaptag.

Albert og Susanne fik i foråret 2009 installeret et SolarMagic anlæg model M 70 i deres kolonihavehus på 40 m2 i haveforeningen Charlottehøj i Århus. Anlægget blev monteret på et sydvendt tagpap tag.

Albert og Susanne syntes, at det er et genialt system, og de er begge positivt overraskede over hvor meget tør og varm luft systemet kan blæse ind i huset. Susanne fortæller, at de allerede den første aften, efter installationen kunne mærke, at der var blevet varmere i huset. De målte temperaturen til 21 grader, hvilket er noget højere end de plejer at være. De behøver ikke længere at have varmeapparatet tændt i forårsmånederne.

De glæder sig til at mærke effekten af anlægget vinteren over. Albert og Susanne vil give en tilbagemelding, når de får gjort sig mere erfaring med systemet. Fortsættelse følger!!

Fortsat 18.06.10

Susanne blev i dag telefonisk kontaktet, og hun fortæller at de nu har haft SolarMagic systemet i et år, og gjort sig nogle meget positive erfaringer med systemet. Det er tydeligt at huset er blevet varmere, og de fornemmer også at der ikke er den samme indelukkede luft i huset hen over vinteren, som de havde før de fik systemet installeret. Susanne har fortalt om systemet til andre i foreningen, og hun er vidende om at der ihvertfald er tre andre, der også har fået installeret SolarMagic i deres huse.