Hus i Spanien

Historie fra Britta Fladeland Iversen

Beskrivelse af vores problem og afhjælpning ved hjælp af SolarMagic:

Jeg har et stenhus på 90 kvm i bjergene i Asturien, hvor der har været alvorlige fugtproblemer, som følge af manglende fugtspærre mod klippe, der udgør bagsiden af stueplanet samt det fugtige klima med store temperatursvingninger. Der har konstant været opsat en affugter uden at dette har givet et mærkbart resultat.

Jeg læste om Solarmagic i Lokalavisen og besluttede at forsøge om Solarmagic kunne afhjælpe fugtproblemerne. Taget på huset er gamle håndlavede teglsten og tagstenene er ikke understrøget, da dette ikke er lovligt fordi huset ligger i en naturpark, hvor huset skal fremstå som originale huse i bjergene hvor der lægges marksten på tagstenene for at holde disse på plads. På trods at denne lidt anderledes og ikke optimale tagbelægning lykkedes det forholdsvis nemt at montere Solarmagic. Allerede efter 3 dage- hvor dette regnede 2 af dagene, var lugten og indeklimaet i huset helt forandret, og luftfugtigheden der kan aflæses på affugteren var faldet fra 78 % til 65 %.

Jeg vedhæfter et billede af det omtalte hus. Desværre kan jeg ikke finde et nyere billede af gæstehuset alene. På alle mine nyere billeder er det hovedhuset der er i fokus. Jeg vedhæfter også et billede af udsigten få du kan få en fornemmelse af området.

Med venlig hilsen

Britta Fladeland Iversen
Arrenakkevej 20 A
3300 Frederiksværk
M: +45 22 20 22 32
T: +45 35 14 22 32