Fortrydelsesret.
Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, du har købt, kan du returnere dem til os i orginal stand og indpakning inden 30 dage fra den dato, du har modtaget dem. Så vil vi enten erstatte varerne eller kreditere din konto.
Du skal være opmærksom på, at specialfremstillede- og skaffevarer  kan ikke returneres
Bemærk venligst at vi tager 20% i returgebyr, eller minimum kr. 250,00.
Omkostninger til returnering skal køber selv afholde.


Reklamationsret.
SolarTronic  yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. På komponenter er der 5 års fuld garanti. Garantien dækker komponenterne, og ikke arbejdsløn i forbindelse med udskiftning af komponenterne. SolarTronic forbeholder sig ret til, indenfor garantiperioden, at reparere anlæg og udskifte komponenter på eget værksted.  Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SolarTronic indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale kreditering. Såfremt der ikke foreligger nogen mangel, som sælger bærer ansvaret for, har sælger ret til godtgørelse for det arbejde og de omkostninger reklamationen unødig har påført sælger.
I forbindelse med reklamationer afholder kunden fragtomkostningerne


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og SolarTronic  har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for købers bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. I forbindelse med returnering af varer afholder kunden fragtomkostningerne

SolarTronic cvr. 80333250
Kammersgårdsvej 36,
7760 Hurup Thy
Tlf. 60231200