Solcelleanlæg - en investering i fremtiden

Hvis du overvejer at investere i et solcelleanlæg, til dit hjem eller virksomhed, så er Solar Magic ApS det rette valg for dig. Vi er et veletableret firma, med ekspertise indenfor salg og montering af solcelleanlæg til både private og erhverv. 

Vi tilbyder komplette solcelleanlæg både med og uden batteri. Vi tilbyder montage af solcelleanlæg til kunder i Struer, Holstebro, Thisted, Salling, Thyborøn, Mors, Viborg  og generelt indenfor en 70 km. radius omkring Hurup Thy. 

Vores mission er at gøre det nemt og overkommeligt for dig, at få et solcelleanlæg monteret på dit hjem, eller på din virksomhed - og til den rigtige pris. Du betaler det kvalitet og tillid koster - hverken mere eller mindre.

Med vores teknologiske know-how og erfaring, kan vi hjælpe dig med at tage det næste skridt, i retningen af en grønnere investering i fremtiden. 

Ring 60 23 12 00

Solcelleanlæg til privat

Et solcelleanlæg til privat, er en fantastisk investering på både kort og lang sigt. Her er nogle af fordelene, ved at vælge et solcelleanlæg til dit hjem:

  • Reduceret energiregning: Solcelleanlægget vil producere elektricitet til dit hjem, hvilket vil reducere din energiregning markant.
  • Lavere CO2-udledning: Ved at bruge solenergi, vil du reducere din CO2-udledning, og hjælpe med at beskytte miljøet.
  • Stigende boligværdi: Et solcelleanlæg kan øge værdien af dit hjem, da det er en attraktiv funktion for potentielle købere.

Solcelleanlæg til erhverv

At investere i et solcelleanlæg med batteri eller uden til dit firma, er en fremragende beslutning på både kort og lang sigt. Her er nogle af fordelene ved at vælge et solcelleanlæg til dit erhverv:

  • Reduceret energiregning: Solcelleanlægget vil producere elektricitet til din virksomhed, hvilket vil reducere din energiregning betydeligt.
  • Bedre miljøbevidsthed: Ved at bruge solenergi vil du reducere din CO2-udledning, og demonstrere din virksomheds miljøbevidsthed.
  • Styrket grøn brandværdi: kan give et positivt indtryk på dine kunder og potentielle kunder, der måske er mere tilbøjelige til at vælge en virksomhed, der er miljøbevidst og tager ansvar for deres indvirkning på planeten.

Solar Magic ApS er dit valg for solcelleanlæg med batteri eller uden i Holstebro, Hurup, Thisted og en 60 km. radius omkring Hurup.

Vi tilbyder professionel vedligeholdelse og montering af solcelleanlæg til private og erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg

Vores produkter er alle fra kendte førende producenter, så vi kan stå inde for kvaliteten. Solcellerne vi anvender, er kvalitetspaneler fra en af Kinas førende producenter.

Hvis du ønsker et solcelleanlæg tilbud, råd eller vejledning i forbindelse med solceller, eller bare en snak om dine muligheder for at spare på strøm regningen, så Kontakt os i dag. 

Vi er at fange på telefon 60 23 12 00, eller på mail kontakt@solarmagic.dk.